Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de bijen zoemen en de bloemen bloeien. Wat is er nu heerlijker deze maand dan zo veel mogelijk genieten in eigen tuin? Nodig vrienden en familie uit voor een gezellige en ontspannen barbecue-avond of verhoog de zomerpret met wat extra watergeklater. De benodigdheden daarvoor hoeven helemaal niet duur te zijn, want ons tuincentrum biedt nu veel aantrekkelijke kortingen op tuinmeubels en -accessoires. Een paar suggesties:

  • Voor kinderen is een zwembadje natuurlijk ideaal. Ze zijn er in alle soorten en maten.
  • Zelf ook behoefte aan wat verkoelend water? Denk aan een rustgevend waterelement, een (mini)vijver of installeer een buitendouche.
  • Wordt het echt te warm en bent u zo verstandig om de zon tussen 12.00 en 15.00 uur te mijden, terwijl u wel graag buiten wilt luieren? Kies dan voor een fleurige parasol of een modern camouflagedoek. Of zoek in de tuinboeken en -tijdschriften alvast een (kleine) boom uit die u in het najaar kunt planten, zodat u de volgende jaren profiteert van een zonnefilter van natuurlijke bladeren.
  • Barbecues zijn er in steeds meer varianten, ook op gas of elektra. Bent u al voorzien, dan zijn er veel nieuwe, handige accessoires, zodat u bijvoorbeeld ook een pizza op de barbecue kunt bereiden.
  • De planten hebben ook dorst. Kijk in ons centrum eens naar een nieuwe tuinslang, sproeier of handig automatisch watergeefsysteem voor potten en bakken. Tip: geef de borders en het gazon liever om de paar dagen veel water dan elke dag een beetje en doe dit bij voorkeur ’s ochtends vroeg of in de avonduren.