Tuinwinkel

Stap binnen in de betoverende wereld van tuincentrum Den Helder, waar groene vingers tot leven komen en tuindromen werkelijkheid worden!

Een wereld vol groene mogelijkheden 

Onze tuinwinkel is als een schatkamer vol met alles wat u nodig heeft om van uw tuin een waar paradijs te maken. Van slimme bewatering tot solar verlichting, en van handig electrisch gereedschap tot laarzen en schoenen, we hebben het allemaal in huis. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en laat uw creativiteit de vrije loop. Ontdek nieuw gereedschap, experimenteer met kleurrijke bloemen en creëer een unieke tuin die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Deskundig advies en persoonlijke begeleiding

Bij tuincentrum Den Helder staan onze deskundige medewerkers klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding. Of u nu vragen heeft over het verzorgen van planten, het aanleggen van een nieuwe tuin of het kiezen van de juiste tuinmeubelen, ons team staat voor u klaar. We delen graag onze kennis en ervaring met u, zodat u met vertrouwen aan de slag kunt gaan en optimaal kunt genieten van uw groene oase.

Openingstijden & contact