Gazon

Wilt u een mooie groene grasmat in uw tuin? Dat kan best, maar kies dan wel voor een grassoort die bij u past. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten, kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. 

Zaaien of graszoden

Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. Deze keuze is iets kostbaarder ten opzichte van graszaad, maar u heeft direct prachtig resultaat en met twee tot drie weken ligt de mat zo vast als een huis in uw tuin! Graszoden zijn verkrijgbaar op bestelling! Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin. In ons tuincentrum in Den Helder vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. 

Kunstgras

Kunstgras is uitermate geschikt voor plaatsen waar echt gras moeite heeft om te groeien of als de oppervlakte maar klein is. Op je balkon staat kunstgras bijvoorbeeld prachtig! Het leggen van een kunstgrasmat is zo gebeurd, het is gemakkelijk op maat te maken. De ondergrond is wel belangrijk, deze moet goed vlak zijn voor je begint, net zoals bij echt gras. Kom naar ons tuincentrum voor het aanbod kunstgras.

Onze Hoveniersafdeling kan u helpen met de aanleg en het onderhoud van uw gazon!