Sfeer en cadeau

Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten.

Een cadeau voor iemand anders is soms niet zo makkelijk te vinden. Moederdag cadeaus, Vaderdag cadeaus, cadeaus voor Valentijnsdag of gewoon voor een verjaardag: bij ons is er voor iedereen altijd wel iets leuks, moois, én origineels te vinden, in alle prijsklassen. Mooie potterie voor de planten, leuke vaasjes voor zijde bloemen en allerlei accessoires om uw huis op te vrolijken. Zachte kussens met bijpassende plaids en een ruim assortiment aan kaarsen van Bolsius om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer.

GEUREN VOOR IN HUIS

Tuincentrum Den Helder heeft een royaal assortiment aan geuroliën en branders van Asleigh & Burwood, Melt-wax, Amberblokjes van Homebreeze en aroma diffusers van Boles d'olor. Komt u gerust kijken in ons tuincentrum en de heerlijke geuren proberen!

Mocht u toch moeite hebben met het uitkiezen van een passend kado dan kunt u ook kiezen voor een mooie kadobon. Altijd leuk om te krijgen én om te geven.