Tuinhout

Bij tuincentrum Den Helder zijn we trots op ons uitgebreide assortiment hoogwaardig tuinhout van het gerenommeerde merk Woodvision. Of je nu je border wilt omheinen, een natuurlijke erfafscheiding wilt creëren of je terras een warme uitstraling wilt geven, ons tuinhout biedt talloze mogelijkheden voor zowel functionele als esthetische toepassingen. Met een breed scala aan materialen en stijlen, is er voor elk project wel iets te vinden dat bij jouw smaak en behoeften past.

Kies voor een (natuurlijke) schutting

Op onze buitenafdeling vind je onder andere onze collectie schuttingen en schuttingpalen. Van oersterk hardhout tot geïmpregneerd vurenhout, we hebben een diverse selectie die niet alleen privacy biedt, maar ook een stijlvolle afscheiding vormt. Voor een meer organische uitstraling bieden we een verscheidenheid aan natuurlijke erfafscheidingen, waaronder rieten matten, bamboematten en wilgentenen schermen. Deze natuurlijke materialen voegen een vleugje rustieke schoonheid toe aan je buitenruimte en creëren een harmonieuze overgang tussen je tuin en de omgeving.

Ons aanbod Woodvision tuinhout

Wij houden van hout! Jij toch ook? Daarom hebben we, naast een mooi assortiment schuttingen en palen, ook tal van andere houten tuinproducten.

  • Boompalen: onze stevige boompalen bieden de nodige stabiliteit en bescherming tegen wind. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, zodat je de perfecte ondersteuning kunt kiezen.
  • Terrastegels: creëer een warm en uitnodigend terras met onze houten terrastegels. Deze tegels voegen niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je buitenruimte, maar bieden ook duurzaamheid en comfort onder je voeten.
  • Rolborders of hekwerk: de finishing touch voor je tuinproject is misschien wel een rolborder of hekwerk. Deze functionele elementen kunnen ook dienen als esthetische accenten, waardoor je tuin een nette en verzorgde uitstraling krijgt.

Kom langs bij tuincentrum Den Helder voor advies en inspiratie

Bij tuincentrum Den Helder begrijpen we dat het kiezen van het juiste tuinhout een belangrijke beslissing is. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw project. Of je nu advies nodig hebt over het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van terrastegels of het selecteren van het juiste hekwerk, we zijn er om jou te ondersteunen. Ons assortiment van Woodvision biedt de perfecte oplossingen voor elke tuinier!

Openingstijden & contact