Tuinaanleg

Bent u helemaal tevreden met uw tuinontwerp? Dan kan de aanleg van uw droomtuin beginnen!

Onze hoveniers beginnen met het inmeten van uw tuin om de exacte locatie van uw terras, de paden, bestaande bomen en eventueel een vijver te bepalen.

Daarna is het tijd om alle oude bestrating en planten eruit te halen. Dit is een klus die u prima zelf kunt uitvoeren als u op de kosten wilt besparen. Vervolgens gaat de hovenier de ondergrond voorbereiden op het verdere werk, het aanbrengen van geel zand voor de bestrating en vruchtbare grond voor de beplanting.

De daadwerkelijke tuinaanleg start met het leggen van de bestrating en het plaatsen van schuttingen of  hekwerk rondom uw tuin. Als u heeft gekozen voor een nieuwe vijver wordt deze nu uitgegraven en aangelegd. Alle grote ornamenten, grote bomen of andere eyecatchers worden op hun plaats gezet.

Als de basis voor uw nieuwe tuin gereed is, is het eindelijk tijd om uw tuin aan te kleden met frisgroene bomen of struiken, vaste planten en alle andere beplanting die u samen met de hovenier heeft uitgezocht. Een fris groen gazon zet de puntjes op de i.   
Onze hoveniers ruimen alles voor u op en daarna is uw tuin klaar om van te gaan genieten.

Wist u dat Tuincentrum Den Helder ook een ruim assortiment loungesets, tuinstoelen en vele andere leuke accessoires heeft om uw terras aan te kleden?