Gasbarbecue

Houtskool is de traditionele manier van infrarood grillen, waarmee we allemaal bekend zijn: gloeiende briketten geven infrarood energie af aan het product, dit wordt doelgericht verhit en er ontstaan heerlijke ’grillaroma’s net als een smakelijke korst. Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar.  

Napoleon - De SIZZLE ZONE™ infrarood brander van Napoleon® combineert de voordelen van houtskool met het comfort van gastechnologie: de brander beschikt over duizenden gasuitlaten, die het keramische oppervlak verhitten, tot ze rood begint te gloeien. De daardoor ontstane infraroodstraling verwarmt niet de omgevingslucht, maar de hitte bereikt het product direct en dringt er bijzonder diep in door.

Boretti - Houtskool barbecue en gasbarbecue in één! Met drie hoofdbranders, een zijbrander, een infrarood achterbrander, twee gietijzeren grillroosters en een bakplaat kunnen alle barbecue gerechten op de Boretti Ibrido Top bereid worden. Gerechten die om een rooksmaak vragen, zoals zalm, en gerechten waarbij alleen bakken voldoende is. De barbecue is voorzien van zowel een ruim gas kookoppervlak als een ruime kolenunit. 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues