Gasbarbecue

Houtskool is de traditionele manier van grillen, waarmee we allemaal bekend zijn: gloeiende briketten geven energie af aan het product, dit wordt doelgericht verhit en er ontstaan heerlijke ’grillaroma’s net als een smakelijke korst. Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar.  

Boretti Addizio gasbarbecue is een barbecue die vanwege het kleinere formaat ook prima op een balkon of een (dak)terras past. Bovendien is het een barbecue die met een 1,5 mm dikke stalen wanden tegen een stootje kan. Met de geïntegreerde thermometer in het deksel bepaal je gemakkelijk de temperatuur in je barbecue en kun je tot voor wel 12 personen tegelijk barbecueën. Er zijn verschillende modellen te zien in ons tuincentrum.

Van grote buitenkeukens tot compacte modellen, de Napoleon gas barbecues komen in alle kleuren en maten. Kies een compacte gas BBQ zoals de TravelQ als je jouw barbecue gemakkelijk mee wilt nemen. Wil je voor grote groepen grillen en veel verschillende bereidingsmogelijkheden? Dan is een buitenkeuken zoals de Napoleon Prestige of Rogue, de keuze voor jou. De meeste buitenkeukens van Napoleon hebben een zijbrander of infraroodbrander waar je sauzen of bijgerechten op klaarmaakt.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues