Houtskoolbarbecue

De houtskool barbecue biedt de meest traditionele vorm van barbecueën met houtskool of briketten. Een houtskool barbecue heb je in diverse varianten, bijvoorbeeld in verschillende groottes en met of zonder een deksel. Barbecueën draait om gezelligheid en lekker eten. Voor veel mensen is het aanmaken van een houtskoolbarbecue onderdeel van deze gezelligheid. Wilt u genieten van het echte authentieke barbecue gevoel dan is de houtskoolbarbecue de beste keuze voor u. Bovendien krijgt uw vlees de kenmerkende houtskoolsmaak.

The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues. Wij weten als geen ander dat de kamado niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel moet zijn. Bij The Bastard is overal rekening mee gehouden. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste. Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt The Bastard de meest veelzijdige barbecue van dit moment. Van een kamado geniet je het hele jaar rond van de lekkerste gerechten! 

Boretti heeft een eigentijds assortiment houtskool barbeques. Makkelijk verplaatsbare, met optimale temperatuur controle, compact en daardoor ideaal voor gebruik op balkon, camping, tuin en dakterras. Extra handig is de uitneembare kolenbak en de inklapbare poten. 

Kom kijken en laat u voorlichten in ons Tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues