Kerstartikelen

In de kerstperiode is ons gehele tuincentrum omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Kom genieten van de gezelligheid en doe inspiratie op voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Welk interieur u ook heeft, bij Tuincentrun Den Helder vindt u de stijl die bij u past. Zoals elk jaar hebben we weer bijzonder mooie thema kamers met elk hun eigen sfeer en trend kleuren van dit moment. Gaat u voor de klassieke kerstkleuren donker rood, mosgroen en glitterend goud of kiest u voor de trendkleuren van dit jaar? Lavendel, romantisch roze of diep blauw? Voor de liefhebbers van de Natural look, die nooit uit de mode gaat, hebben we decoratie  met Scandinavische invloeden in natuurlijke tinten- en materialen.

Bent u op zoek naar een kerstboom, energiezuinige kerstverlichting, kerstversiering of cadeaus? Wij hebben het allemaal in huis! Uw echte Nordmann kerstboom kunt u ook online bestellen!

Voor bijzondere en originele kerstcadeautjes bent u bij ons ook aan het juiste adres! Kunt u niet kiezen?  Wij hebben  cadeaubonnen feestelijk verpakt, zodat de gelukkige ontvanger zelf een keuze kan komen maken, in ons tuincentrum of in onze webshop! U bent van harte welkom om onze kerstshow te bezoeken en te komen genieten van de kerstsfeer!