kerstarrangementen

Niets zegt Kerstmis zoals een uitbundige kerstkrans op de voordeur of een stijlvol kerststuk op tafel of voor het raam! Wij hebben voor ieder budget een mooi kerstarrangement. Onze styliste verzorgt de eigen handgemaakte arrangementen. U heeft de keuzen uit prachtige, unieke kerststukken in diverse kleurthema's en met of zonder verlichting.

Gaat u liever zelf aan de slag? Kom dan inspiratie opdoen en de beste materialen halen bij tuincentrum Den Helder. U vindt bij ons een breed assortiment kerstgroen, bijstekers in allerlei vormen, kleuren  en maten en natuurlijk uiteenlopende mini kerst decoratie om van uw kerststuk een echte centerpiece te maken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u, indien nodig, te adviseren. 

Unieke kerstversiering op de zaak of instelling

Bedrijven en instellingen kunnen ook bij ons terecht voor bijzondere, stijlvolle kerst aankleding van het bedrijf of een gezellige aankleding van een zorginstelling. We voorzien met liefde en deskunidgheid uw interieur maar ook de eyecatcher Kerstboom voor de deur voor u. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen