Kerstbomen

Ziet u door de kerstbomen het bos niet meer? Geen zorgen, bij Tuincentrum Den Helder hebben we een ruim assortiment kunst- en echte kerstbomen en helpen we u graag om de juiste keuze te maken! 

Kunstkerstbomen bij Tuincentrum Den Helder

Een kunstkerstboom is niet alleen gemakkelijk, het is ook nog eens goed voor het milieu. De Kunstkerstboom van kwaliteitsmerken als Black Box, Triumph tree en Van der Gucht, gaan ten slotte vele jaren mee. Het grote voordeel is dat u niet meer hoeft te slepen of gedoe met uitvallende naalden heeft. Helemaal luxe zijn de pre-light bomen, deze zijn al helemaal stijlvol versierd en voorzien van lampjes, Instant kerst in een handomdraai! 

Echte kerstbomen bij tuincentrum Den Helder

Houdt u liever de traditie in ere en gaat u voor een echte kerstboom? Dan kunt u bij ons kiezen uit een selectie gezaagde kerstboom van Nordmann en Nobelis. Of bomen met kluit zoals bijvoorbeeld een Nordmann, Blauwspar, Abies Fraseri of Zilverspar. Onze medewerkers helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken en voor u in te pakken, zodat hij makkelijk te vervoeren is. In de aanloop naar de kerstdagen bezorgen wij uw kerstboom gratis in de gemeente Den Helder. U kunt uw echte kerstboom ook online bestellen. Om uw gezaagde kerstboom snel en gemakkelijk neer te zetten verkopen wij als enige in Den Helder en omstreken het beroemde Easy Fix systeem!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen