(Kunst) Kerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en opruimen. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei soorten, maten, kleuren en prijzen. Tevens hebben wij de zgn. pre-light bomen in ons assortiment. Geen gedoe met inhangen van de lampjes meer! Komt u eens rustig kijken, we hebben een groot assortiment bomen voor u neergezet van de merken Black Box en Triumph Tree. 

En gaat u voor een echte kerstboom? De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. Heeft u de voorkeur aan een gezaagde kerstboom (Fijnspar of Nordman) of een boom met kluit (Nordman, Blauwspar, Servische spar of Fijnspar)? Onze medewerkers helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken en voor u in te pakken zodat hij makkelijk te vervoeren is.

Om uw gezaagde kerstboom snel en gemakkelijk neer te zetten verkopen wij als enige in Den Helder en omstreken het Easy Fix systeem. Een boom goed recht en stabiel neerzetten was nog nooit zo makkelijk!!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen