Kerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en opruimen. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei soorten, maten, kleuren en prijzen. Tevens hebben wij de zgn. pre-light bomen in ons assortiment. Geen gedoe met inhangen van de lampjes meer! Komt u eens rustig kijken, we hebben een groot assortiment bomen voor u klaargezet van de merken Black Box, Triumph Tree en Van Der Gucht. Laatstgenoemde is nieuw in ons assortiment en heeft een ruime keuze uit prachtige kunstkerstbomen, ook met mooie houten voet. O.a. National Tree Company, Our Nordic Christmas en A perfect Christmas.

Gaat u liever voor een echte kerstboom? Ook die zijn volop aanwezig in ons tuincentrum! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. Heeft u de voorkeur aan een gezaagde kerstboom (Nordman of Nobelis) of een boom met kluit (Nordman, Blauwspar, Omorica Servische spar of Abies Fraseri Zilverspar)? Onze medewerkers helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken en voor u in te pakken zodat hij makkelijk te vervoeren is. In de aanloop naar de kerstdagen bezorgen wij uw kerstboom gratis in de gemeente Den Helder. U kunt uw echte kerstboom ook online bestellen. 

Om uw gezaagde kerstboom snel en gemakkelijk neer te zetten verkopen wij als enige in Den Helder en omstreken het Easy Fix systeem. Een boom goed recht en stabiel neerzetten was nog nooit zo makkelijk!!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen