Droge zaden

Tegenwoordig kunt u bijna alles zelf verbouwen. De ingrediënten voor uw eigen verse tomatensoep of kruiden om aan uw gerechten toe te voegen. Wellicht plant u zaden voor een prachtige hoek met wilde bloemen in de tuin? Zo kunt u uw eigen veldboeket uit de tuin plukken wanneer u met bloemzaden aan de slag gaat. Begint het al te kriebelen? Logisch, want zaaien en oogsten is fantastisch!

Moestuinzaden

Zaden voor groente en kruiden vind je bij ons tuincentrum in alle soorten. Ook biologische moestuinzaden, voor een nog meer verantwoorde oogst! En zeg nou zelf: niets is leuker dan genieten van groenten en kruiden uit je eigen moestuin. Het is niet zo gek om een beetje zelfvoorzienend te zijn. Het maakt niet uit of je een grote tuin hebt of misschien maar een kleine tuin of terras. Al heb je maar 1 m² tot je beschikking, denk eens aan een paar kruidenplantjes of tomaatjes.

Bloem- en kruidenzaden

Ziet u graag meer kleur op bepaalde stukken in uw tuin? Bent u op zoek naar kleurige bloemborders of ziet u graag bloembakken en potten vol met bloemen? Dan kunt u met onze zaden en zadenpakketten met gemak zelf aan de slag! Er zijn speciale zadenmixen voor de vlinders en de bijen!
Kruidenzaden zijn er ook in vele smaken.  Buiten dat ze bijzonder lekker smaken staan ze leuk in potten in de keuken of buiten op uw terras. Het is natuurlijk leuk, als u uiteindelijk ook echt iets met uw zelf gekweekte kruidenzaden gaat maken! Bent u klaar voor verse eigen kruiden door uw curry gerecht of in uw soep? Voeg bijvoorbeeld een beetje munt toe aan een zomers drankje. Succes gegarandeerd!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Moestuin