Kruiden en groenteplanten

In ons assortiment vindt u ook elk jaar de overheerlijke biologische kruiden van het merk HerBIO. De kruiden zijn op biologische wijze geteeld. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor zijn de gewassen een pure bron van geur en smaak - inclusief de nodige vitaminen en mineralen. 

Groenteplantjes in je groentetuin of moestuin zijn geweldig! Heel veel groenteplanten zijn erg goed te kweken en brengen je de meest heerlijke groenten op tafel. Een enkele groenteplant in je tuin of op je balkon kan ook al heel erg leuk en handig zijn! Je kan de groentes natuurlijk zelf zaaien maar het is erg makkelijk om kant en klare groenteplanten te kopen. Deze zijn zorgvuldig opgekweekt door de kweker en klaar om uitgeplant te worden. Denk aan diverse soorten sla, kool, bieten enz. Maar ook geënte komkommerplanten en diverse soorten tomatenplanten staan in het voorjaar klaar om uit te planten in uw moestuin.

Kant en klare planten zijn erg makkelijk voor groentes in potten of een vierkante meter moestuin. Dit is een houten bak, waarmee je overal een moestuin kunt beginnen. Op je balkon, maar ook in een tuin die volledig bestraat is.
Tip; zorg ervoor dat je je plantjes voldoende water, de juiste grond en voeding geef. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Moestuin