Aarde en meststoffen

Een gezonde aarde, een gezonde tuin: ontdek de kracht van DCM, Florentus en Pokon meststoffen! In ons tuincentrum in Den Helder bieden wij een breed assortiment van hoogwaardige meststoffen en diverse soorten aarde als potgrond voor binnen en buiten en tuinaarde. Of je nu een beginnende tuinier bent of al jaren ervaring hebt, wij hebben de juiste producten voor jouw tuin.

Meststoffen

DCM: Dit merk biedt een compleet assortiment van meststoffen voor elk type plant en elk type bodem. Van specifieke meststoffen voor bijvoorbeeld rozen en fruitbomen tot universele meststoffen voor alle soorten planten.
Florentus: Deze meststoffen zijn speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van de bodemstructuur en het verhogen van de waterdoorlatendheid. Hierdoor is de plant beter in staat om water op te nemen en te groeien. 
Pokon: In ons tuincentrum kun je terecht voor alle soorten meststoffen voor kamerplanten. 
SBM/Solabiol: Door het selecteren van grondstoffen van natuurlijke oorsprong die kunnen worden gebruikt voor biologisch tuinieren, maakt Solabiol deel uit van een ethische benadering van duurzame ontwikkeling.

Bestel uw potgrond online of kom langs in ons tuincentrum in Den Helder en ontdek de vele voordelen van de meststoffen van DCM, Florentus en Pokon. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste meststof voor jouw tuin!