Grondsoorten

Natuurlijk tuinonderhoud begint bij de bodem. In een rijke, luchtige voedingsbodem groeien en bloeien planten goed. Hoe gezonder en sterker je planten zijn, hoe minder snel ze ziek zullen worden. Zo voorkom je onnodig gebruik van bestrijdingsmiddelen! Lekker duurzaam! 

Potgrond voor tuinplanten

Kom gerust eens langs in ons tuincentrum in Den Helder en ontdek onze uitgebreide collectie potgrond en tuinaarde. Van universele Florentus potgrond met 6 maanden voeding tot specifieke grond voor Mediteraanse planten, hortensia's, rozen en buxus. Onze kokospotgrond houdt beter vocht vast en wij hebben ook compost, tuinturf en Vivimus aanplantaarde in ons assortiment. Voor het zaaien en stekken hebben wij ook extra fijne zaai- en stekgrond beschikbaar. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je tuin. 

DCM potgrond voor kamerplanten

Ook voor kamerplanten geldt natuurlijk dat een gezonde bodem zorgt voor een gezonde plant. Wist je dat wij voor allerlei soorten kamerplanten speciale potgrond verkopen, zodat jouw plant de voeding krijgt die bij hem past. Over het algemeen kun je kiezen tussen onze universele potgrond die zowel geschikt is voor binnen als buiten óf de BIO variant welke iets losser is van structuur door de toevoeging van lava en kokosvezels. Voor een aantal plantsoorten is echter een potgrond speciaal oor deze planten geschikt. Denk hierbij aan potgrond speciaal voor palmsoorten, maar ook voor orchideeën en cactussen bijvoorbeeld. 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Aarde en meststoffen