Meststoffen tuin

Bij meststoffen kunnen we een splitsing maken tussen samengestelde en enkelvoudige meststoffen. De naam zegt het al, de samengestelde meststoffen zijn meststoffen met extra toevoegingen. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld speciaal geschikt voor gazon en siertuin. Kalk met bijvoorbeeld zeewier en andere extracten geven een extra impuls aan gazon, border en moestuin. De speciale tuinmest zorgt dat de tuin de nodige voedingsmiddelen krijgt.

Enkelvoudige meststoffen hebben een hoog stikstofgehalte waardoor ze een extra groei stimuleren. We denken dan aan beendermeel (rijke bloei en goede wortelontwikkeling) en bloedmeel voor een sterke groei. Deze meststoffen vallen onder biologische meststoffen. 

Meststoffen voor de tuin

Gezonde planten zorgen voor vreugde! Zowel bij de plant als bij jou natuurlijk, want wie wil er nu niet pronken met een gezonde, trotse plant? In ons tuincentrum in Den Helder hebben wij alles wat je nodig hebt om jouw groen er prachtig bij te laten staan. Kom langs voor meststoffen voor de moestuin, voor je siertuin, voor terras en balkonplanten en natuurlijk voor een gezond gazon. 

Met het assortiment meststoffen van het merk DCM zorg je ervoor dat al jouw buitenplanten er gezond en prachtig uitzien. Wij verkopen deze meststoffen zowel in korrelvorm als vloeibaar, zodat je altijd de juiste vorm kunt kiezen voor jouw planten. Ook voor het onderhouden van een groen gazon hebben wij alles wat je nodig hebt: van kalk tot graszaden en de juiste bemesting.
SBM/Solabiol streeft er naar u producten aan te bieden met respect voor uw tuin en het milieu, en garandeert u dat u mooie en gezonde planten hebt, terwijl u in harmonie met de natuur blijft.

Voor de kamerplanten hebben wij de speciale meststoffen van het merk Pokon. Zo zorg je ervoor dat jouw kamerplanten gezond blijven en echte eyecatchers in huis zijn. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Aarde en meststoffen