Bent u op zoek naar stijlvolle en duurzame bloempotten? Dan is Elho het merk voor u! Bij Tuincentrum Den Helder hebben we een ruim assortiment aan Elho potten, zowel voor binnen als buiten. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende opties die we bieden.


Robuuste bloempotten voor buiten

Ook voor buiten heeft Elho een ruim assortiment aan bloempotten. De potten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en blijven lang mooi. Zo kunt u het hele jaar door genieten van prachtige bloemen en planten op uw terras of balkon.

De robuuste bloempotten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, zodat er altijd wel een pot is die past bij uw stijl en wensen. En ook hier geldt natuurlijk: de potten zijn geproduceerd op een duurzame manier en volledig recyclebaar.


Design bloempotten voor binnen

De potten van Elho zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg mooi om te zien. De design bloempotten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, zodat er altijd wel een pot is die bij uw interieur past. Van strak en modern tot speels en kleurrijk, Elho heeft voor ieder wat wils.

Bovendien zijn de potten geproduceerd op een duurzame manier, van gerecycled plastic en met behulp van windenergie. Zo kunt u niet alleen genieten van uw planten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Elho voor de moestuin

Wilt u zelf groenten en kruiden verbouwen? Dan zijn de moestuinpotten van Elho een uitstekende keuze. De potten zijn voorzien van slimme functies, zoals een waterreservoir en kweekbakjes, zodat u gemakkelijk en succesvol aan de slag kunt. En ook hier geldt weer: de potten zijn geproduceerd op een duurzame manier, van gerecycled plastic en met behulp van windenergie. Zo kunt u niet alleen genieten van verse groenten en kruiden, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Meer voor de moestuin >

Elho producten kopen

Kortom, de bloempotten van Elho zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens mooi en duurzaam. Kom langs bij Tuincentrum Den Helder en ontdek ons assortiment aan Elho potten of bekijk meer potten merken in ons assortiment op onze website. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en geven graag advies over de verzorging van uw planten. Graag tot ziens!