Potterie

Van trendy manden tot toffe lichtgewicht bakken, tot metalen overpotten, in ons tuincentum hebben we alles in huis om uw plant een mooi thuis te geven.

BLOEMPOTTEN VOOR BINNEN
Maak het gezellig door uw groene, bloeiende, luchtzuiverende, stekelige of vette kamerplanten in een prachtige bloempot te zetten. Match deze met uw smaak en woonstijl voor het leukste effect. En waarom niet voor een grote plant kiezen? Natuurlijk is het leuk om een aantal subtiele bloempotten op een kastje te zetten, maar één of meerdere grote bloempotten mogen ook niet ontbreken. Onze keuze in potten en mandwerk is groot, zo is er voor iedere plant of interieur een passende combinatie te maken. Potten van keramiek, terra cotta, metaal, glas of kunststof, we hebben het allemaal in huis. 

PLANTENBAKKEN VOOR BUITEN 
Ook buiten mogen planten worden gezien! Zet de bloemetjes buiten en verrijk uw tuin, dakterras of balkon dan ook met een aantal opvallende pot-plant combinaties. Met de kunststof en clayfibre potten van onder andere Elho en Artstone bent u verzekerd van een lichtgewicht, maar toch oersterke bloempot. Uiteraard hebben wij ook de zwaardere aardewerk potterie voor buiten in ons assortiment. Met de potterie van Mega, Ter Steege, Van der Gucht, Ecopots en NDT maakt u een fraaie pot-plant combinatie. Onze medewerkers adviseren u graag!