Kunststof

Van kunststof potten gevuld met de mooiste planten heb je veel plezier! Ze gaan namelijk lang mee en de moderne stijl waarin deze bloempotten en plantenbakken komen past bij iedere tuin, balkon of interieur. Kunststof potten hebben de voordelen dat ze vrij licht en vorstbestendig zijn. Vooral voor grote kuipplanten zijn de kunststof potten een uitkomst omdat ze anders niet te verplaatsen zijn.

Ecopots

Design bloem-potten en plantenbakken die het verschil maken. Strakke, eenvoudige lijnen. Een minimalistisch en tijdloos design waar functionaliteit hand in hand gaat met schoonheid. Gemaakt van hoogwaardige, gecertificeerde gerecyclede materialen en met een unieke, handgemaakte afwerking, Ecopots is een merk met duurzaamheid als kern. Welkom in onze wereld.

Elho kunststof potten

Elho is een oer-Hollands en vooruitstrevend bedrijf dat bloempotten en plantenbakken maakt van gerecycled kunststof. Alle producten bestaan voor minstens 70% uit gerecyclede materialen en de producten zijn op zichzelf ook weer recyclebaar. Daarnaast worden de productieprocessen van Elho aangevoerd door enkel groene windenergie. Met kunststof bloempotten en plantenbakken van Elho maak je niet alleen jouw tuin af, je geeft ook nog eens terug aan het milieu!

Verder hebben we in tuincentrum Den Helder een ruim assortiment van o.a. Mega, Artstone, Van der Gucht, NDT Potterie en Ter Steege in huis. Komt vooral kijken om de juiste keuze te maken!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie