Mandwerk

Wij hebben verschillende soorten, maten en materialen mandwerk in ons assortiment. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras, vaak versterkt door een metalen frame en daardoor toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.

Manden voor kamerplanten

Laat je plant nog beter uitkomen in een plantenmand van Bela Arte. De plantenmand heeft een natuurlijke uitstraling en staat prachtig in een moderne of mediterrane interieur. In de binnenzijde van de mand zit een plastic liner, wat lekken voorkomt. De opgegeven maten betreffen buitenmaten, de binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. 

Manden voor buiten

Naast de rotan plant manden voor op het terras is het leuk om te weten dat wij ook rotan muurmanden en balkonmanden aanbieden. Zij zijn verkrijgbaar in meerdere maten en het leuke is dat je ze mooi met elkaar kunt combineren, en gebruik kunt maken van verschillende buitenplanten. De meeste rotan manden zijn geschikt voor buiten, maar het blijft een natuurproduct en zal door de verschillende weersinvloeden lichter van kleur worden. Daarom adviseren wij altijd wanneer je een mand voor buiten wilt gebruiken hem in de herfst en winter onder een afdak of binnen te zetten. Zo blijft het rotan mooi en kun jij er nog veel langer van genieten!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie