Glas

Glas is de perfecte aanvulling op bloempotten, metaal, servies en mandwerk. Met een glazen bak, vaas of pot geeft u uw plant of (zijden) boeket een tijdloze uitstraling. Glas raakt immers nooit uit de mode. Bij glas denkt u waarschijnlijk al gauw aan een vaas, maar ook planten die weinig grond nodig hebben staan prachtig in een glazen pot. Door het glas kunt u de ontwikkeling van de wortels op de voet volgen, wat een bijzondere toevoeging geeft. 

PLANTENTERRARIUM
Een trend die we tegenwoordig veel zien is de terrarium trend. Waar een terrarium vroeger vooral met reptielen werd geassocieerd, staat er nu bij menig plantenliefhebber zo'n glazen tuintje op de kast. Een terrarium is onderhoudsarm en heel decoratief. In ons tuincentrum in Den Helder vindt u kant en klare ecosystemen maar ook alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan.

HYDROPONIE
En heeft u ooit een plant gestekt? Dan bent u eigenlijk al bekend met dit fenomeen. Het idee van hydroponie is namelijk dat een plantje in water wortelt en in het water blijft staan. In een glazen vaas of pot ontwikkelen prachtige waterwortels in een klein laagje water. Ververs maandelijks het water en de plant groeit naar hartenlust. Een heel bijzonder gezicht en eye catcher in uw woning! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie