Mollen en katten

Heeft u last van mollen in uw gazon en katten in uw tuin? Echt een plaag kunnen we deze dieren niet noemen, maar vooral katten kunnen een hoop ergernis geven. Ze doen immers hun behoeften graag in andermans tuin en vooral de kuiltjes die ze daarvoor graven geven veel hinder en schade aan de planten.  

Mollen

Mollen veroorzaken overlast doordat zij op plekken graven waar je dat liever niet hebt. Onder je tuin bijvoorbeeld. Zijn ze daar actief, dan laten ze vaak lelijke molshopen achter in bijvoorbeeld je gazon. Op den duur kunnen ze er zelfs voor zorgen dat je tuin verzakt! Bij het waarnemen van mollen kun je een mollenklem gebruiken om de mol te vangen. Op die manier stop je de schade die zij aanrichten in je tuin. Plaats deze klem nooit in de buurt of op een plek waar kinderen en huisdieren komen.

Katten

Heb jij last van katten in de tuin? Kies dan voor diervriendelijke verjagers. Door middel van kattenschik worden katten verjaagd uit de tuin en is je kattenprobleem waarschijnlijk verholpen. Veilig en ecologisch verantwoord. U kunt ook een dikke laag boomschors of cacaodoppen in uw perk strooien. 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gewasbescherming