Kamerplanten

Kamerplanten zijn goed voor het binnenklimaat (zuurstof!) en ze geven ze direct een hele andere look aan uw inrichting en de sfeer in uw woning. Op onze kamerplantenafdeling vindt u een breed assortiment planten voor vele toepassingen.

Elke kamerplant heeft zijn eigen voorkeuren, de één staat graag in de zon en een ander gedijt beter op een plaats met minder licht. Voor bijna iedere plaats in huis is wel een geschikte plant te vinden. Belangrijk daarbij is te kijken naar de standplaats thuis. Hoeveel licht krijgt de plant? Sommige planten vragen een speciale potgrond (bv. cactussen of orchideeën) en speciale plantenvoeding.

Uiteraard hebben wij ook een ruime keuze in passende potterie voor uw planten. Zoekt u een echte blikvanger? Met een plantenterrarium of een plant op water heeft u wat bijzonders in huis! Wij zijn trots op ons brede assortiment bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten, groene kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten! Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder!