Kamerplanten

Kamerplanten zijn goed voor het binnenklimaat (zuurstof!) en ze geven ze direct een hele andere look aan je inrichting en de sfeer in je woning. Op onze kamerplantenafdeling vindt u een breed assortiment planten voor vele toepassingen.

Elke kamerplant heeft zijn eigen voorkeuren, de één staat graag in de zon en een ander gedijt beter op een plaats met minder licht. Voor bijna iedere plaats in huis is wel een geschikte plant te vinden. Belangrijk daarbij is te kijken naar de standplaats thuis. Hoeveel licht krijgt de plant?
Onze medewerkers adviseren u graag!

De trend van 2019 is de zgn. Urban Style. Grootbladige planten gecombineerd met kleinere planten, of cactussen of bijvoorbeeld Sanseveria’s. Deze plaatst u in bijpassende potterie. Typerend voor de Urban Style is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan groen, aardetinten of donkergrijs en materialen zoals hout, terracotta, keramiek, riet of metaal. Wij hebben een ruime keuze in potterie voor binnen en buiten. 

Sommige planten vragen een speciale potgrond (bv. cactussen en orchideeën) en speciale plantenvoeding. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.