Arrangementen voor in huis

Door de ruime keuze in potterie, mooie schalen van glas, keramiek, kunststof of mandwerk maken wij originele arrangementen voor ieders keus. U kunt gezellig langskomen om planten uit te zoeken zodat wij een mooi arrangement kunnen samenstellen. Daarbij adviseren wij u graag want niet iedere plant past qua verzorging bij de ander. Een mooi opgemaakt arrangement is altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Een blijvende trend van de laatste jaren zijn de plantenterrariums. Een veelal grote fles of glazen kruik, gemaakt van glas met een kurk die de fles afsluit. Er worden verschillende planten in de fles gepland om zo een ecosysteem te maken. Door de kurk op de fles blijft het vocht in de fles en ontstaat er een eigen klimaat waar de planten in groeien. Water geven is hierdoor ook niet nodig, als de fles condens heeft aan de binnenkant kunt u de fles luchten door de kurk van de fles te halen en het condens te laten opdrogen. Vervolgens sluit u de fles weer af. 

Weet u niet zo goed welk arrangement u nodig heeft of heeft u andere vragen aangaande de mooiste arrangementen? Neemt u dan gerust even contact met ons op! Onze medewerkers denken graag met u mee.
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten